Monday, November 29, 2010

Metallic feeling





BROSE PERSONALIZATE

Brosele pot fi personalizate : puteti comanda culoarea preferata , daca doriti accesoriul aplicat la brosa sa fie pe argintiu sau auriu , negru sau alta culoare ; cu dantele sau fara , cu panglici sa nu marimea si forma ...totul se poate modifica .

Imi rezerv dreptul de a decide totusi daca alegerile dvstra se potrivesc sau nu .

Curand am sa postez poze cu materialele din stock-ul meu ca sa va puteti da seama de ce anume pot realiza .

Thursday, November 25, 2010

Accesorii



Acestea sunt primele mele comenzi din partea bunei mele prietene Mina . Credeti-ma arata mult mai bine in realitate . Din pacate pozele sunt facut pe graba si nu am timp sa le prelucrez .

Monday, November 22, 2010

How it looks


V-am postat o mostra cum ar arata o brosa intr-un ansamblu vestimentar . Mie una imi place foarte tare . Sper si voua .

Metalic /soft feeling




Nunte : gri cu negru , gri cu mov
Ambele au fost vandute

Sunday, November 7, 2010

Elegance


Diametru - 13 cm

Diametru : 11.5 cm

Diametru : 14 cm

Diametru : 10 cm

Diametru- 11.5 cm


Diametru : 12 cm

Reduceri pentru cei care cumpara mai mult de una !!!!!

Dots

Aceste brose pot fi aplicate in piept la o imbracaminte simpla , pe genti , in par cit si pe diferite obiecte din casa ( perne , rame foto etc ) .

Sunt unicate si handmade . Sper sa va placa .

Diametru - 10 cm , Pret : 15 lei


Diametru- 10 cm Pret- sold

Diametru- 8,5 cm Pret -10 lei


Diametru- 11 cm Pret - 13 lei

Diametru - 9,5 cm Pret - 10 lei







Instructiuni de folosire

Hop si eu cu un blog si accesorii. Nimic original sau ceva nou pe piata , stiu , insa de mult cochetez cu ideea de a face asemenea obiecte si de cand ma stiu am o slabiciune cand vine vorba de decoratiuni si accesorii.

Eram cred ca in clasele primare cind facem in fatza blocului concurs de haine de papusi Barbi . Mai tot timpu iesiam castigatoare . M-a pasionat din totdeauna sa am in jurul meu obiecte decorative si sa incerc sa le creez eu insumi . Din diferite motive am pastrat in mine toata aceasta pasiune , insa de curand incerc usor usor , deoarece nu-mi mai permite timpul , sa transform idei in obiecte .

Acest blog a fost creat sa inlocuiasca temporar spatiul meu de expozitie , un magazin virtual , pana in ziua in care o sa chem pe toata lumea la inaugurarea adevaratului Boutigue . Sper sa fie cu noroc acest Blog si astept reactia voastra asupra ceea ce vedeti postat pe el .

Unele obiecte sunt de vanzare , altele nu . O sa fie afisat pretul si daca doriti sa comandati lasati-mi un mesaj si va spun cum anume puteti sa intrati in posesia obiectelor .

Shopping placut !!!!