Wednesday, December 8, 2010

Nepal Girl


Acest portret de fata nepaleza a fost realizat in Dublin pe perioada sederii mele in Irlanda . A fost pictat dupa o fotografie din revista National Geography . Din totdeauna am fost fascinata de tinuturile nepaleze si am considerat ca realizarea unui tablou in marime naturala poate avea un impact asupra privitorului . Ador vestimentatia tipic tibetana cat si expresia atat de calma si usor trista a fetei din imagine . Sper sa va placa si astept pareri .

4 comments:

  1. Este absolut minunata!

    Dar la cat de putin ma pricep eu la asa ceva nu imi dau seama in ce e lucrata si pe ce suport. As fi zis ulei pentru genul asta de pictura, dar parca de aproape nu pare ulei ...

    ReplyDelete
  2. mersi mult de apreciere ..este acrilic pe panza ...imi place enorm uleuiul insa nu aveam conditiile potrivite ...putin m-am chinuit si cu acrilicul deoarece nu era de cea mai buna calitate , insa consider ca rezultatul e unul bun .Cate putin in fiecare zi ..si gata ..astept sa-l vad cu o rama groasa neagra ..

    ReplyDelete
  3. Mi s-a parut mie ca n-are textura uleiului :)

    Sper sa nu deranjeze intrebarea, dar am nevoie de putin ajutor. Urmeaza sa pictez un tablou pentru a-l face cadou, dar problema mea cu acrilicul este ca se usuca foarte repede - in tinerete am pictat in ulei si eram obisnuita cu libertatea pe care ti-o da acesta din punctul asta de vedere. Cu acrilice nu am timp sa fac nimic parca pentru ca s-a si uscat.

    Am cumparat de curand un medium care ar trebui sa intarziere uscarea. Tu folosesti asa ceva? Imi poti oferi vreun sfat?

    Multumesc mult!

    ReplyDelete
  4. pentru mine a fost un avantaj si un dezavantaj uscarea ..mi-a convenit in unele parti si mi-a ingreunat situatia pe suprafetele mari ... am pus mai multa pasta, asta a fost tot ...sorry da chiar nu ma pricep cu tehnica de acrilic ....imi pare rau ca nu te pot ajuta ..

    ReplyDelete