Tuesday, May 17, 2011

Funky Bazaar - Targ la Fabrica de pensule Sambata 21 Mai


Va invit la prima editie a Targului "Funky Bazaar" Sambata 21 Mai ( weekendul acesta ) la Fabrica de pensule. Va asteptam cu :30 de artizani si designeri ( numai unul si unul ), muzica buna ( DJ "Origin Project"), sedinte foto live, cookies, proiectii video si After Party. Daca e vremea buna va sfatuiesc sa luati bicicleta din dotare sau sa luati una fie de la Iulius Mall sau de la Sala Sporturilor si sa trageti o fuga pana la noi . O sa fie super. Avem si Tombola in valoare de 70 lei oferita de magazinul Decor by Geo ( str. Iuliu Maniu nr 7 ;langa magazinul Play ).
Am atasat cateva din accesoriile cu care o sa vin la Targ. Va astept la cumparaturi !!!!!

3 comments:

 1. buna,

  imi spui te rog care coliere mai sunt disponibile si cat costa?

  mersi,

  ReplyDelete
 2. Buna Kybele: putine din ele sunt nevandute insa sunt cateva pe care le pot face aproximativ la fel. Daca imi spui ce-ti place iti pot spune daca le mai am sau ce pot sa-ti fac asemanator.. preturile difere insa in general incep de la 20 lei cele mai simple pana la 45lei cele mai scumpe :coliere care au pietre multe,pandantive mai deosebite sau seturi de lantisor cu cercei.
  te rog sa-mi scrii un email pe m14_c@yahoo.com mentioneaza-mi care din ele iti plac si iti dau un prets..daca ei mai multe fac reduceri de 10%

  ReplyDelete
 3. nu le-am pus pret deoarece le-am facut pentry targ si stiam ca multe din ele se v-or vinde..
  cerceii sunt 15-17 lei ..

  ReplyDelete