Friday, April 8, 2011

Ilustratii si tablouri decorative la Comanda

Aceste ilustratii inramate au fost facute unei prietene bune care tocmai s-a mutat in noul ei apartament. Sunt concepute in functie de tipul camerei unde vor fi expuse. Realizate de mana si cu ajutorul computerului, au fost printate pe hartie fotografica si inramate pe dimensiuni diferite ( 18x24, 20x25, 30x40).
Un astfel de tablou poate schimba tot aspectul unei case. Gama cromatica aduce un aer vesel sau elegant camerei,cuvintele pot imbunatatii energia din incapere cat si persoana care citeste,iar subiectul abordat confera locuintei o trasatura deosebita.
Va rocomand cu cea mai mare caldura sa umpleti casa dvstra cu tablouri de bun gust, fie ele illustratii sau direct pe panza. Deasemenea v-as sfatui sa apelati la un designer sau pictor sa va ajute sa alegeti ce urmeaza a fi expus, sau de ce nu sa faceti comanda.
Majoritatea micilor mele creatii sunt Unicat...pot varia ca subiect sau cromatica, pot fi deasemenea adaptate ambientului ( culoare, inramare, expunere etc), pot contine elemente de decor regasite in alte obiecte aflate in acea incapere ( daca aveti un tapet, pot sa adaug ilustratiei si elementele aflate pe tapet, sau sa folosesc culoarea unor perne aflate pe canapea )....


Pentru cei care doresc sa imbunatateasca aspectul casei/a biroului /magazinului lor scrieti-mi la : m14_c@yahoo.com !!





3 comments:

  1. Foarte interesanta ideea , imi place mult cel cu ceaiul :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. mersi mult . e preferata mea . am muncit cel mai mult pe ea si sa stii ca arata mult mai bine daca o vezi in realitate

    ReplyDelete